tisdag 30 augusti 2011

Frustande duschande män och tysta kvinnor

Efter 1 års funderingar har mor kommit på en revolutionerande upptäckt:

Män över 80 kg har LJUD i duschen. De frustar och pustar och frustar lite mera. De kan helt enkelt inte duscha tyst (som kvinnor kan).
Detta har bevisats gång på gång på klubben, speciellt under de senaste 2 veckorna då mor har befunnit sig där dagligen.

Det låter såhär: duschen sätts på, vattnet rinner, mannen ställer sig i duschen (antar mor...hon har ju inte varit där och tittat med egna ögon hur det går till), PUSTFRUSTBLÅÅÅSFRUSTFRUSTFRUST börjar det låta från mannen, vattnet skvalar, FRUSTFRUSTFRUSTFRUSTÅÅÅÅÅÅÅFRUST hörs det igen, sedan blir det tyst en stund då intvålningen sker (antar mor...hon har ju som sagt inte varit och titta på), FRUSTPUSTFRUSTPUST kommer det igen då mannen sköljer av sig, sedan stängs vattnet och mannen blir tyst.

Kvinnor är tysta.
Män under 80 kg är också tysta.
Vissa män över 80 kg KAN vara tysta...men de flesta har ljud.

Ps. Ljudet kan liknas vid frustande hästar.
Pps. Undras om detta har något samband med om man har ljud under sitt träningspass eller inte. Ni vet, vissa skriker ju rakt ut då de lyfter någonting tungt och inte riktigt orkar...medan andra är helt tyst.
Ppps. Far har massakausi på gång...hans mål är att gå upp i vikt till 80 kg...undras om han börjar ha ljud i duschen då? Blir spännande att höra!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mitt huvud, som alltid vill ha svar på de stora frågorna i livet, fylls nu av teorier. Det kan ju så vara att den stora 80kg karlen helt enkelt har för lite utrymme i duschen, detta leder till att hans huvud hela tiden är i vattenstrålen och för att kunna andas måste han helt enkelt frusta och pusta. Egentligen borde det göras forskning på kvinnor över 80kg. Jag antar nu helt fräckt att klubben inte har så många kraftigare damer bland sina medlemmar...

Familjen Haglund sa...

Nope du har fel fel fel ;) Herrarnas duschutrymme är stort och rymligt, det är liksom öppet. Medan damerna duschar i ett duschskåp.
Och visst går där kvinnor över 80 kg också (fast de blir ju bara lättare o lättare ju mera de går där...medan med män kan det bli tvärtom) men hittills har alla - ALLA- kvinnor duschat tyst.

Nu måste du komma på studiebesök och dra upp en ny teori :D