onsdag 30 november 2011

Dagens bus

Mor: ojoj, vem har skrivit TÖI här på bordet?
Thilda: Det står faktiskt Thilda
Mor: Jaha jaha, varför skrev du på bordet då?
Thilda: Det var inte jag, det var flickan!

Varefter Thilda springer till sitt rum, säger på skarpen åt "flickan" "ajabaja, du FÅR int rita på bordet...och inte på väggen...o inte skråma bilar!"

Hon är sjukt duktig på att skylla ifrån sig Thilda, så duktig så man nästan börjar tro på att det finns en flicka här som vi inte ser som ritar på bord...och väggar...och antagligen skråmar bilar också.

Dendär flickan hällde också ut en hel tvålburk på wc-sitsen och ringen en gång....det var mindre trevligt att sätta sig där då (mor var förstås offret), fast gott doftade det ju förstås.
Ja, och så har flickan ritat på väggen med bläckpenna...fast det fixade mor bort med mirakelsvampen (som Malin har lärt ut)
Annat som flickan har hunnit med är att rita i Neahs dagbok, klippa en räkning i småsmå bitar...och ofta är det flickan som ropar ganska hårt åt Neah också (fast det låter som Thildas röst)

Vi måste verkligen få dendär "flickan" att sluta terrorisera oss...kanske Thilda kan prata förstånd med henne så hon flyttar?
Thildas signatur



4 kommentarer:

Anonym sa...

VAH? bor samma flicka hos er? njae hos oss bor en björn =) men kanske det är samma person i annan skepnad.

B sa...

Ha,ha,ha....inte igen! Läste inlägget högt åt Tindra och nu har vi det som en liten högläsningsstund, "mamma läs det där om Töi" ;)

Familjen Haglund sa...

Mia: Aj, det var DÄRFÖR Thilda pratade om Sibbo en dag???! Antagligen var det flickan/björnen då som berättade om alla bus åt henne.

B: ojojoj, snart har ni tvål på wc-sitsen OCH ringen också ;) (eller du måste tillägga: "NEAH busar aldrig"

Housewife sa...

Haha, hon är helt bäst. Hos oss skylls allt på låtsaskompisarna (de har ju mycket varierande namn, men ALLT är deras fel och de låter hon dem veta också, med besked!)