torsdag 3 november 2011

Livat på besiktningsstation

Hej från bilbesiktningen. Här var inte så spännande. Tanten i luckan frågade mor om mor vill följa med o titta på... Mor svarade "öööööh? EI kiitos" tanten suckade "selvä". Kanske mor fattade fel beslut, kanske det skulle ha varit helt roligt att se på utsläppsmätning (???) och sånt. Förresten, blommorna är dammiga här... Och förresten just steg det 3 gubbar upp på samma gång, de sa samtliga "jaaaahas" och gick ut. Mor fattar iiingenting, är det så man ska göra? Puss o hej

2 kommentarer:

soli sa...

murmudern har varit o besiktat bilen summa EN gång. Då gick det till precis som ovan beskrivet, med den skillnaden att murmudern faktiskt var med på besiktningen. En tjock gubbe i en liten bil, å så jag. Bilen gick INTE igenom då.

Ps. efter som murmudern har lite intresse åt det tekniska, så var det en smula roligt nog att sitta i då gubben körde fast det int gick framåt nåt. Han förklarade noggrannt vad han höll på med och vad mätarna visade. Samt varför inte den gick genom. He va visst nå uppnötta lameller :)

Familjen Haglund sa...

Vår bil gick nog igenom...fast en lampa var trasig. Men, men jag fick noggranna instruktioner vart jag skulle åka för att få denna lampa fixad...också noggranna instruktioner vart jag INTE skulle åka för att fixa det.